Yritys­tarina

Hyssny on eturintamassa yksilöllisen design-akustiikan saralla Suomessa. Meidän visiomme kauneimmasta mahdollisesta akustiikasta toimii voimakkaana inspiraationa, joka ajaa meitä työskentelemään sitoutuneesti hyvinvointia tukevien työympäristöjen eteen.

Me suunnittelemme ja toteutamme upeita sekä ympäristöystävällisesti kestäviä sisustusratkaisuja tiloihin, joissa äänenhallinta on keskeistä. Näitä tiloja ovat esimerkiksi toimistot, oppimisympäristöt ja julkiset tilat.

Aina lähtökohtanamme on asiakkaan yksilöllinen tarve. Pyrkimyksemme on luoda viihtyisä ympäristö, joka tukee asiakkaan brändiä ja luo optimaaliset edellytykset menestykselle ja hyvinvoinnille.

Alkujuuremme liittyvät taidekehystämiseen ja verhoiluun. Nämä erityistaidot ovat perusta osaamisellemme ja samalla lupaus laadusta, joka kestää sekä katseen että ajan. Kaikki patentoidut tuotteemme valmistetaan täysin suomalaisena käsityönä.

Faktoja Hyssnystä

  • Hyssny on yksilöllisen design-akustiikan edelläkävijä.
  • Yrityksemme on perustettu vuonna 2006.
  • Olemme 100 %:sti suomalainen perheyritys.
  • Asiakkaitamme ovat yksilöllistä palvelua arvostavat arkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja rakennuttajat.
  • Toteutamme vuosittain 200 ainutlaatuista sisustusratkaisua ympäri Suomen.
  • Kehitämme tuotteitamme yhteistyössä tunnettujen suomalaisten valokuvaajien ja muotoilijoiden kanssa.
  • Valmistamme tuotteemme käsityönä Turussa.
  • Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä.

Hyssnyn arvot

Toimintaamme ohjaavat arvomme, jotka ovat asiakaslähtöisyys, palvelualttius, laatu, kestävä kehitys ja suomalaisuus.

 

Asiakaslähtöisyys

Henkilökohtainen palvelu on toimintamme ydin ja asiakkaan yksilöllinen tarve tuotekehityksemme lähtökohta. Nautimme ideoinnista yhdessä asiakkaan kanssa. Suhtaudumme monimutkaisempiinkin toimeksiantoihin avoimen innostuneesti. Perehdymme syvällisesti jokaiseen sisustettavaan kohteeseen ja lähestymme tilasuunnittelua kokonaisuutena. Meille on tärkeää löytää sekä toiminnallisesti että visuaalisesti paras mahdollinen kokonaisratkaisu, joka vahvistaa asiakkaan brändiä.

 

Palvelualttius

Meidät tunnetaan aidosta innostuksestamme kehittää tuotteitamme ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen. Pyrimme räätälöimään villeimmätkin ideat kokonaisratkaisuksi, joka parantaa tilan käytettävyyttä ja nostaa sen arvoa. Huolehdimme asiakastoimituksen kaikista vaiheista suunnittelusta asennukseen sovitussa aikataulussa. Tiivis yhteistyö arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Laatu

Huippulaatu on meille kunnia-asia. Taidekehystämisestä ja verhoilusta kumpuava ammattitaitomme on tae sille, että suhtaudumme jokaiseen asiakastyöhömme tinkimättömällä huolellisuudella. Varmistamme, että jokainen Hyssny®-tuote on yhtä aikaa kaunis, toimiva ja asennusystävällinen. Pidämme huolen siitä, että räätälöimämme kokonaisratkaisu tukee asiakkaan tavoitteita niin tilan toimivuuden kuin sen ainutlaatuisen tunnelman suhteen.

 

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen edistäminen on keskeisessä roolissa kaikessa toiminnassamme. Meille on tärkeää kehittää liiketoimintaamme tavalla, joka edistää ihmisten ja ympäristön hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Hyssny®-tuote on aina kestävä ja pitkäikäinen hankinta. Valmistuksessa käyttämämme materiaalit hankimme kotimaisilta valmistajilta, mikä vähentää kuljetuksista aiheutuvaa ympäristökuormaa ja parantaa toimitusten luotettavuutta. Suosimme kierrätettäviä tai kierrätysmateriaaleja, ja pyrimme aktiivisesti löytämään uusia tapoja vähentää ympäristöjalanjälkeämme.

 

Suomalaisuus

Hyssny on ylpeästi suomalainen yritys. Kaikki tuotteemme ovat 100-prosenttisesti suomalaista designia. Valmistamme tuotteemme käsityönä Turussa kotimaisilta toimijoilta hankituista materiaaleista. Myös kuvakokoelmamme koostuu tunnettujen suomalaisten ammattivalokuvaajien laadukkaista kuvista. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tilaa uutiskirje

Koliseeko konttorilla tai kotona?
Kiinnostaako akustiikka ja kauniit ratkaisut?

Jos haluat akustiikan uusimmat tuulet ja toimivimmat ratkaisut suoraan sähköpostiisi, liity listallemme. Poistua voit helposti, milloin tahansa.


Ja siis, mehän emme metelöi turhaan. Koska rakastamme kaunista hiljaisuutta.

Ota yhteyttä ›