Kodit

Hyssny Shape

Hyssny Shape

Lue lisää »
Hyssny Frame

Hyssny Frame

Lue lisää »
Hyssny Facet

Hyssny Facet

Lue lisää »

Materiaalit

Laatu ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä. Suosimme kotimaisia toimijoita ja kierrätettäviä tai kierrätysmateriaaleja. Hyssny®-tuote on helposti uudelleen asennettavissa ja kankaat vaihdettavissa, jos on tarve muuttaa tilan käyttötarkoitusta tai tunnelmaa. Kuvalliset kankaat ovat myös pestävissä.

Hyssny®-akustiikkatuote tai -taulu on kestävä ja pitkäikäinen hankinta.

 

Alumiinikehykset

Frame, Infinity ja Facet -malliemme kehykset ovat omaa suunnitteluamme ja ne valmistetaan Mäkelä Alu Oy:n toimesta Alajärvellä. Vastuullisuus on tärkeää Alu Mäkelälle ja heillä on käytössään sertifioitu ympäristöjärjestelmä ISO 14001.

Alumiini on 100 % kierrätettävä materiaali.

 

Ecophon akustiikkalevyt

Yleisimmin käyttämämme levy on Ecophon Hygiene joka sopii vaativiinkin kliinisiin ja hygieenisiin ympäristöihin. Hygiene-levyt ovat käsitelty kaikilta pinnoiltaan, eikä niistä irtoa sisäilmaan kuituja tai muita päästöjä. Jokaisessa Ecophonin levyssä on yli 70 % kierrätettyä lasia ja kasvipohjaista sideainetta. Kestävä kehitys on tärkeää Ecophonille.

Ecophonin Hygiene Performance A -akustiikkalevyt takaavat erinomaiset akustiset ominaisuudet aina A-luokan akustiikkaluokitukseen asti (mitattu 10 mm ilmaraolla). Akustiikkalevyillä on paloluokitus B1 ja rakennusmateriaalien päästöluokitus M1.

 

Kuvakankaat

Mallistomme sisältää huolella valittuja valokuvia sekä erilaisia sisustuskankaita.Kuvallisten Hyssny-akustiikkatuotteiden kuvapinta on laadukasta, PVC-vapaata Dekotex-kangasta. Kangas on kestävää ja värit toistuvat siinä upeasti. Dekotex-kangasta on saatavilla myös kierrätysmateriaalista valmistettuna.

Dekotex-kankaan voi tarvittaessa pestä koneessa ja silittää. Kangas on 100 % polyesteriä ja se kestää myös ulkokäyttöä. Paloluokitus B1.

 

Villakankaat

Yleisimmin käyttämämme kangas on Willow-villakangas joka on saatavilla useissa eri väreissä.

Koostumus: 70 % villa, 25 % polyamidi, 5 % muita kuituja

Värin valonkesto: 4-5

Martindale: 40 000

Pillinki: 4-5

Paloturvallisuusluokitus: EN1021 part 1 & 2, BS5852 part 1 & 2

 

Asennusosat

Myös tärkeimmät asennusosat ovat omaa suunnitteluamme ja ne mahdollistavat helpon asennuksen. Ruiskuvaletut muoviosat valmistaa turkulainen Scaletec Oy. Muoviosat (PA6 Grilon ES) ovat kierrätettäviä (koodi 07).

 

Materiaali- ja hoito-ohje »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tilaa uutiskirje

Koliseeko konttorilla tai kotona?
Kiinnostaako akustiikka ja kauniit ratkaisut?

Jos haluat akustiikan uusimmat tuulet ja toimivimmat ratkaisut suoraan sähköpostiisi, liity listallemme. Poistua voit helposti, milloin tahansa.


Ja siis, mehän emme metelöi turhaan. Koska rakastamme kaunista hiljaisuutta.

Ota yhteyttä ›