Hyssny Facet

Hyssny Facet -akustiikkataulujen viisto profiili saa ne näyttämään ikään kuin seinällä leijuvilta. Facet soveltuu erinomaisesti isojen yhtenäisten kuvapintojen toteutukseen. Kangas kiinnitetään profiiliin edestä, jolloin se on helposti vaihdettavissa tai irrotettavissa puhdistusta varten.

Ecophonin Hygiene-levyt takaavat tuotteille erinomaiset akustiset ominaisuudet ja A-luokan akustiikkaluokituksen. Akustiikkalevyillä on paloluokitus B1 ja rakennusmateriaalien päästöluokitus M1.

Facet on saatavilla kahdella eri paksuisella profiililla (20 tai 40 mm akustiikkalevy). Kehysprofiilin vakioväri on puolikiiltävä valkoinen, erikoisvärit RAL-värikartan mukaan.

Kepeä Hyssny Facet on ehdottomasti suosituin kehysmallimme.

Facet 40 on saatavilla myös valaistuna.
Facet 20 voidaan tehdä television ympärille (Hyssny Display).

Kuvapalvelu +

Haluatko seinällesi rauhallisen luontomaiseman, vilkkaan kaupunkikuvan, tanssijan liikettä vai abstrakteja muotoja? Laajasta kuvavalikoimastamme löydät laadukkaita vaihtoehtoja halutunlaisen tunnelman luomiseksi.

Alla oleva Hyssny Collection -kuvakokoelmamme koostuu tunnettujen ammattivalokuvaajien laadukkaista kuvista.

Suomikuvan valikoimasta löydät vanhoja kuvia Suomesta, historiallisia karttoja sekä suomalaisten nykyvalokuvaajien parhaita töitä.
Suomikuva.fi »

Toteutamme tauluja myös asiakkaan omista kuvista tai autamme kuvien hankinnassa.

Nature
People
Urban

Tuotesuunnittelu +

Tuotesuunnittelumme lähtökohta on asiakkaan ainutlaatuinen tarve. Jokainen Hyssny-tuote suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveet ja kohteen erityispiirteet huomioon ottaen. Asiakkaalle räätälöity kokonaisratkaisu rakennetaan aina siten, että se on yhtä aikaa kaunis, toimiva ja asennusystävällinen.

Käsityönä valmistetut tuotteemme mahdollistavat yksilöllisten akustiikkaratkaisujen toteuttamisen vaativiinkin kohteisiin. Suuretkin akustiikkataulut on mahdollista toteuttaa saumattomasti ja sisustusta voidaan täydentää erimuotoisilla akustiikkaelementeillä.

Lue lisää materiaaleista »

Sisustussuunnittelu +

Hyssny-akustiikkatuotteet ovat upeita sisustuselementtejä, jotka parantavat ympäristön viihtyisyyttä paitsi hallitsemalla ääntä myös visuaalisesti. Olipa kyseessä sitten toimiston, oppimisympäristön tai julkitilan sisustaminen, autamme asiakastamme löytämään optimaaliset materiaalit, kalusteet, värit ja akustiset elementit tilan käyttötarkoitusta ja tavoiteltua tunnelmaa tukevan kokonaisratkaisun rakentamiseksi.

Perehdymme syvällisesti jokaiseen sisustettavaan kohteeseen ja lähestymme tilasuunnittelua kokonaisuutena. Meille on tärkeää löytää sekä toiminnallisesti että visuaalisesti paras mahdollinen kokonaisratkaisu, joka vahvistaa asiakkaan brändiä.

Graafinen suunnittelu +

Visuaalinen suunnittelu on kiinteä osa Hyssnyn kokonaispalvelua. Suunnittelun lähtökohta on asiakkaan tavoitteiden sekä omaleimaisen yritys-/yhteisöilmeen tukeminen. Kokeneet suunnittelijamme tuottavat tyylikkäät kuvitukset ja graafiset elementit niin pieniin kuin isoihin kohteisiin. Yhteistyövalokuvaajamme ottavat ammattimaiset kuvat, joista haluttu tunnelma välittyy luontevasti. Laadukkaiden materiaalien ja huippuluokan tulostusjäljen ansiosta kuvat ja värit toistuvat valmiissa akustiikkatuotteissamme upeasti.

Mittaus ja asennus +

Hyssnyn palvelut kattavat koko asiakastoimituksen suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen saakka. Mittauskäynnillä autamme asiakkaan toiveiden mukaisen tuotteen suunnittelussa kohteen ominaisuudet ja käyttötarkoitus huomioiden. Lisäksi pidämme huolen siitä, että tuotteen sijoitus tilassa tukee parhaalla mahdollisella tavalla paitsi tehokasta äänenhallintaa myös tavoitellun tunnelman saavuttamista. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että lopputulos vastaa työlle asetettuja vaatimuksia ja täyttää asiakkaan toiveet.

Hyssny®-tuotetta ei koskaan liimata seinään. Ainutlaatuisen kiinnitysmekanisminsa ansiosta isokin akustiikkataulu näyttää aina tyylikkäältä, vaikka asennuspintakaan ei olisi täysin suora. Taulu on myös helposti uudelleen asennettavissa tarpeen tullen. Hyssny®-tuote on kestävä ja pitkäikäinen valinta.

Hinnasto +

Hinnasto(PDF)

Hinnaston koot vakiokokoja. Kysy lisää tai pyydä tarjous: info@hyssny.fi

Artiteq-ripustuskiskot ja tarvikkeet: ripustuskiskot.fi

Materiaalit

Laatu ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä. Suosimme kotimaisia toimijoita ja kierrätettäviä tai kierrätysmateriaaleja. Hyssny®-tuote on helposti uudelleen asennettavissa ja kankaat vaihdettavissa, jos on tarve muuttaa tilan käyttötarkoitusta tai tunnelmaa. Kuvalliset kankaat ovat myös pestävissä.

Hyssny®-akustiikkatuote tai -taulu on kestävä ja pitkäikäinen hankinta.

 

Alumiinikehykset

Frame, Infinity ja Facet -malliemme kehykset ovat omaa suunnitteluamme ja ne valmistetaan Mäkelä Alu Oy:n toimesta Alajärvellä. Vastuullisuus on tärkeää Alu Mäkelälle ja heillä on käytössään sertifioitu ympäristöjärjestelmä ISO 14001.

Alumiini on 100 % kierrätettävä materiaali.

 

Ecophon akustiikkalevyt

Yleisimmin käyttämämme levy on Ecophon Hygiene joka sopii vaativiinkin kliinisiin ja hygieenisiin ympäristöihin. Hygiene-levyt ovat käsitelty kaikilta pinnoiltaan, eikä niistä irtoa sisäilmaan kuituja tai muita päästöjä. Jokaisessa Ecophonin levyssä on yli 70 % kierrätettyä lasia ja kasvipohjaista sideainetta. Kestävä kehitys on tärkeää Ecophonille.

Ecophonin Hygiene Performance A -akustiikkalevyt takaavat erinomaiset akustiset ominaisuudet aina A-luokan akustiikkaluokitukseen asti (mitattu 10 mm ilmaraolla). Akustiikkalevyillä on paloluokitus B1 ja rakennusmateriaalien päästöluokitus M1.

 

Kuvakankaat

Mallistomme sisältää huolella valittuja valokuvia sekä erilaisia sisustuskankaita.Kuvallisten Hyssny-akustiikkatuotteiden kuvapinta on laadukasta, PVC-vapaata Dekotex-kangasta. Kangas on kestävää ja värit toistuvat siinä upeasti. Dekotex-kangasta on saatavilla myös kierrätysmateriaalista valmistettuna.

Dekotex-kankaan voi tarvittaessa pestä koneessa ja silittää. Kangas on 100 % polyesteriä ja se kestää myös ulkokäyttöä. Paloluokitus B1.

 

Villakankaat

Yleisimmin käyttämämme kangas on Willow-villakangas joka on saatavilla useissa eri väreissä.

Koostumus: 70 % villa, 25 % polyamidi, 5 % muita kuituja

Värin valonkesto: 4-5

Martindale: 40 000

Pillinki: 4-5

Paloturvallisuusluokitus: EN1021 part 1 & 2, BS5852 part 1 & 2

 

Asennusosat

Myös tärkeimmät asennusosat ovat omaa suunnitteluamme ja ne mahdollistavat helpon asennuksen. Ruiskuvaletut muoviosat valmistaa turkulainen Scaletec Oy. Muoviosat (PA6 Grilon ES) ovat kierrätettäviä (koodi 07).

 

Materiaali- ja hoito-ohje »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tilaa uutiskirje

Koliseeko konttorilla tai kotona?
Kiinnostaako akustiikka ja kauniit ratkaisut?

Jos haluat akustiikan uusimmat tuulet ja toimivimmat ratkaisut suoraan sähköpostiisi, liity listallemme. Poistua voit helposti, milloin tahansa.


Ja siis, mehän emme metelöi turhaan. Koska rakastamme kaunista hiljaisuutta.

Ota yhteyttä ›