Sekä laatu, että ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä. Suosimme kotimaisia toimijoita ja kierrätettäviä tai kierrätysmateriaaleja. Tarkkaan valittujen materiaalien ansiosta tuotteemme sopivat vaativiinkin olosuhteisiin ja ympäristöihin. Hyssny Akustiikkatuote tai -taulu on kestävä ja pitkäikäinen hankinta.

Alumiinikehykset

Frame, Infinity ja Facet -malliemme kehykset ovat omaa suunnitteluamme ja ne valmistetaan Mäkelä Alu Oy:n toimesta Alajärvellä. Vastuullisuus on tärkeää Alu Mäkelälle ja heillä on käytössään  sertifioitu ympäristöjärjestelmä ISO 14001.

Alumiini on 100 % kierrätettävä materiaali.

Ecophon akustiikkalevyt

Yleisimmin käyttämämme levy on Ecophon Hygiene joka sopii vaativiinkin kliinisiin ja hygieenisiin ympäristöihin. Hygiene-levyt ovat käsitelty kaikilta pinnoiltaan, eikä niistä irtoa sisäilmaan kuituja tai muita päästöjä. Jokaisessa Ecophonin levyssä on yli 70 % kierrätettyä lasia ja kasvipohjaista sideainetta. Kestävä kehitys on tärkeää Ecophonille.

Palamaton, päästöluokitus M1. Äänen absorptioluokka A.

Kuvakankaat

Kuvallisten Hyssny-akustiikkatuotteiden kuvapinta on laadukasta, PVC-vapaata Dekotex-kangasta. Kangas on kestävää ja värit toistuvat siinä upeasti. Dekotex-kangasta on saatavilla myös kierrätysmateriaalista valmistettuna.

Dekotex-kankaan voi tarvittaessa pestä koneessa ja silittää. Kangas on 100 % polyesteriä ja se kestää myös ulkokäyttöä. Paloluokitus B1.

Villakankaat

Yleisimmin käyttämämme kangas on Willow-villakangas joka on saatavilla useissa eri väreissä.

Koostumus: 70 % villa, 25 % polyamidi, 5 % muita kuituja

Värin valonkesto: 4-5

Martindale: 40 000

Pillinki: 4-5

Paloturvallisuusluokitus: EN1021 part 1 & 2, BS5852 part 1 & 2

Asennusosat

Myös tärkeimmät asennusosat ovat omaa suunnitteluamme ja ne mahdollistavat helpon asennuksen. Ruiskuvaletut muoviosat  valmistaa turkulainen Scaletec Oy. Muoviosat (PA6 Grilon ES) ovat kierrätettäviä (koodi 07).