Hyssny x Young Finnish Design

Hyssny tekee yhteistyötä nuoria suomalaisia muotoilijoita edustavan Young Finnish Design Oy:n kanssa. YFD x Hyssny -tuotteet tarjoavat sisustajille nousevien suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemia akustiikkapaneeleja ja tilanjakajia kotitoimistoon ja työympäristöihin. Suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saaneet pöytäsermit ja akustiikkapaneelit mahdollistavat rauhallisen ja hyvinvointia tukevan työtilan rakentamisen monenlaisiin tarpeisiin. Samalla ne luovat mahdollisuuksia tuoda luonto sisätiloihin kauniilla ja käytännöllisellä tavalla.

Young Finnish Design on kahden muotoilijan Elisa Luodon ja Heidi Maria Huovisen perustama yritys, jonka ensisijaisena tavoitteena on parantaa muotoilijoiden työllistymismahdollisuuksia yhdistämällä heitä yritysten kanssa. YFD tarjoaa muotoilijoille ja yrityksille palveluita, joiden avulla he löytävät toisensa ja voivat tehdä suunnitteluyhteistyötä.

Marjut Nousiainen

Marjut Nousiainen on lappilainen sisustusarkkitehti ja kalustemuotoilija, jonka suunnittelemia kalusteita ja kohteita löytyy niin Suomesta kuin Virostakin. Marjutilla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista tila- ja muotoiluprojekteista. Hänen yrityksensä Design Studio Marjut Nousiainen sijaitsee Lempäälässä.


Josh Krute

Josh Krute on helsinkiläinen kaluste-, tekstiili- ja tuotesuunnittelija, joka työskentelee ohjaajana Aalto-yliopiston puu- ja metallipajoilla. Työssään Josh on innostunut yhdistelemään printti-, tekstiili- ja huonekalusuunnittelua sekä luomaan uusia yhteyksiä yhteistyössä eri suunnittelijoiden ja valmistajien kanssa.


Ruut Joensuu

Ruut Joensuu on visuaalinen suunnittelija ja kuvittaja, joka työskentelee mm. kuosisuunnittelun ja kuvituksen parissa. Helsingissä asuva Ruut on työskennellyt freelance-suunnittelijana lukuisille yrityksille, kuten Eurokangas, Martinex, Beana.


Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tilaa uutiskirje

Koliseeko konttorilla tai kotona?
Kiinnostaako akustiikka ja kauniit ratkaisut?

Jos haluat akustiikan uusimmat tuulet ja toimivimmat ratkaisut suoraan sähköpostiisi, liity listallemme. Poistua voit helposti, milloin tahansa.


Ja siis, mehän emme metelöi turhaan. Koska rakastamme kaunista hiljaisuutta.

Ota yhteyttä ›